Indische kip-kerrie met sperziebonen en kruidige groentemix.
Stukjes kipfilet gesudderd in een Indische boemboe met kerriekruiden, gecombineerd met een gekruide groentenmix en gesauteerde licht pikante sperciebonen met een vleugje van laos/salamblad.
Belangrijke informatie
Ingrediënten: Kippenvlees, witte kool, ui, sperziebonen, wortel, kokosmelk, sambal oelek, specerijen, plantaardige olie, paprika, bamboescheuten, babymais, kokoscreme, tomaat, kemirie, petehbonen.
Allergenen: Noten.
Bewaaradvies: Bevroren bewaren bij -18 °C of kouder. Na ontdooien niet opnieuw invriezen.
Voedingswaarden
per maaltijd | per 100g | ||
---|---|---|---|
Energie | kJ | 1134 | 283 |
kcal | 272 | 68 | |
Vetten | totaal (g) | 8,9 | 2,2 |
waarvan verzadigd (g) | 3,5 | 0,9 | |
Koolhydraten | totaal (g) | 14,3 | 3,6 |
waarvan suikers (g) | 5,7 | 1,4 | |
Eiwitten | (g) | 29,8 | 7,5 |
Zout | (g) | 0,9 | 0,2 |
Vezels | (g) | 6,7 | 1,7 |
Opwarminstructies
Pakketten met Ajam Roedjak Boontjes
Meer maaltijden
Daging Rendang
Sumatraans rundvlees stoofgerecht met witte pandanrijst en gekruide sperziebonen.
Ajam Ritja Tumisan
Indische hete kip, roerbakmix en witte rijst
Nasi Koening Rendang
Sumatraans rundvlees stoofgerecht met gele rijst en groentemix.