Javaans pikant rundvlees stoofgerecht met gele rijst en groente-ei roerbakmix.
Runderpoulet gestoofd in een typisch Javaanse sambalmelange, gecombineerd met aromatische gele pandanrijst en een Indische groente-ei roerbakmix.
Belangrijke informatie
Ingrediënten: Rundvlees, pandanrijst, witte kool, kokosmelk, ui, wortel, mais, sambal oelek, specerijen, prei, petehbonen, plantaardige olie, tomaat, kokoscreme, kemirie, terassi, ei.
Allergenen: Noten, schaaldieren, ei.
Bewaaradvies: Bevroren bewaren bij -18 °C of kouder. Na ontdooien niet opnieuw invriezen.
Voedingswaarden
per maaltijd | per 100g | ||
---|---|---|---|
Energie | kJ | 2239 | 560 |
kcal | 535 | 134 | |
Vetten | totaal (g) | 12,5 | 3,1 |
waarvan verzadigd (g) | 5,7 | 1,4 | |
Koolhydraten | totaal (g) | 72,2 | 18,1 |
waarvan suikers (g) | 5,7 | 1,4 | |
Eiwitten | (g) | 32,0 | 8,0 |
Zout | (g) | 0,8 | 0,2 |
Vezels | (g) | 3,9 | 1,0 |
Opwarminstructies
Meer maaltijden
Daging Rendang
Sumatraans rundvlees stoofgerecht met witte pandanrijst en gekruide sperziebonen.
Ajam Ritja Broccoli
Indische hete kip met broccoli-mix en groente-ei roerbakmix