Sumatraans rundvlees stoofgerecht met witte pandanrijst en gekruide sperziebonen.

Runderpoulet gestoofd in de bekende Rendang kruidenmelange, uiteraard gecombineerd met aromatische pandanrijst en gesauteerde licht pikante sperciebonen met een vleugje van laos/salamblad.

  • Halal

  • Mild pittig

  • Proteïne: 34,9g

Belangrijke informatie

Ingrediënten: Rundvlees, sperziebonen, pandanrijst, ui, sambal oelek, kokoscreme, specerijen, tomaat, plantaardige olie, kemirie, terassi.

Allergenen: Noten, schaaldieren.

Bewaaradvies: Bevroren bewaren bij -18 °C of kouder. Na ontdooien niet opnieuw invriezen.

Voedingswaarden

per maaltijd per 100g
Energie kJ 1947 487
kcal 465 116
Vetten totaal (g) 9,4 2,4
waarvan verzadigd (g) 3,8 1,0
Koolhydraten totaal (g) 58,3 14,6
waarvan suikers (g) 3,7 0,9
Eiwitten (g) 34,9 8,7
Zout (g) 0,9 0,2
Vezels (g) 4 1,0

Opwarminstructies

  • Magnetron: Folie verwijderen. Opwarmen in magnetron voor 3-4 minuten op 600 W.

  • Oven: Haal de maaltijd uit de schaal en verwarm deze op een ovenbestendig bord en bedekt met aluminiumfolie voor 4-8 minuten in de oven (200 °C).

Pakketten met Daging Rendang

Meer maaltijden

2021-09-28T15:03:22+01:00
Daging Smoor

Daging Smoor

Gesmoord rundvlees met witte pandanrijst en kruidige groentemix.