Sumatraans rundvlees stoofgerecht met gele rijst en groentemix.
Runderpoulet gestoofd in de bekende Rendang kruidenmelange, gecombineerd met aromatische gele pandanrijst en gewokte Indische groentemix met een vleugje gember.
Belangrijke informatie
Ingrediënten: Rundvlees, pandanrijst, broccoli, chinese kool, kokosmelk, ui, wortel, mais, specerijen, kokoscreme, paprika, plantaardige olie, tomaat, kemirie.
Allergenen: Noten.
Bewaaradvies: Bevroren bewaren bij -18 °C of kouder. Na ontdooien niet opnieuw invriezen.
Voedingswaarden
per maaltijd | per 100g | ||
---|---|---|---|
Energie | kJ | 2375 | 594 |
kcal | 567 | 142 | |
Vetten | totaal (g) | 14,2 | 3,6 |
waarvan verzadigd (g) | 7,1 | 1,8 | |
Koolhydraten | totaal (g) | 71,5 | 17,9 |
waarvan suikers (g) | 4,8 | 1,2 | |
Eiwitten | (g) | 36,6 | 9,2 |
Zout | (g) | 0,7 | 0,2 |
Vezels | (g) | 4,3 | 1,1 |
Opwarminstructies
Pakketten met Nasi Koening Rendang
Meer maaltijden
Ajam Roedjak Broccoli
Indische kip-kerrie met groente-ei roerbakmix.
Ajam Ritja Tumisan
Indische hete kip, roerbakmix en witte rijst
Ajam Ritja Boontjes
Indische hete-kip met gekruide sperziebonen en gele rijst