Sumatraans rundvlees stoofgerecht met gele rijst en groentemix.
Runderpoulet gestoofd in de bekende Rendang kruidenmelange, gecombineerd met aromatische gele pandanrijst en gewokte Indische groentemix met een vleugje gember.
Belangrijke informatie
Ingrediënten: Rundvlees, pandanrijst, broccoli, chinese kool, kokosmelk, ui, wortel, mais, specerijen, kokoscreme, paprika, plantaardige olie, tomaat, kemirie.
Allergenen: Noten.
Bewaaradvies: Bevroren bewaren bij -18 °C of kouder. Na ontdooien niet opnieuw invriezen.
Voedingswaarden
per maaltijd | per 100g | ||
---|---|---|---|
Energie | kJ | 2375 | 594 |
kcal | 567 | 142 | |
Vetten | totaal (g) | 14,2 | 3,6 |
waarvan verzadigd (g) | 7,1 | 1,8 | |
Koolhydraten | totaal (g) | 71,5 | 17,9 |
waarvan suikers (g) | 4,8 | 1,2 | |
Eiwitten | (g) | 36,6 | 9,2 |
Zout | (g) | 0,7 | 0,2 |
Vezels | (g) | 4,3 | 1,1 |
Opwarminstructies
Pakketten met Nasi Koening Rendang
Meer maaltijden
Tahoe Telor
Vegetarisch gemarineerde tofu met witte rijst en roerbakmix.
Ajam Ritja Broccoli
Indische hete kip met broccoli-mix en groente-ei roerbakmix