Vegan pikante tofu met sperziebonen en roerbakmix.
Gestoomde tofu in een pikante kruidenmelange van sambal en kurkuma, gecombineerd met sperziebonen en gewokte Indische groentemix met een vleugje gember.
Belangrijke informatie
Ingrediënten: Tofoe, sperziebonen, tomaat, broccoli, chinese kool, ui, prei, wortel, mais, specerijen, plantaardige olie, paprika, kemirie.
Allergenen: Soja, noten.
Bewaaradvies: Bevroren bewaren bij -18 °C of kouder. Na ontdooien niet opnieuw invriezen.
Voedingswaarden
per maaltijd | per 100g | ||
---|---|---|---|
Energie | kJ | 1391 | 348 |
kcal | 332 | 83 | |
Vetten | totaal (g) | 18,2 | 4,6 |
waarvan verzadigd (g) | 3,4 | 0,9 | |
Koolhydraten | totaal (g) | 15,7 | 3,9 |
waarvan suikers (g) | 5,5 | 1,4 | |
Eiwitten | (g) | 23,7 | 5,9 |
Zout | (g) | 1,9 | 0,5 |
Vezels | (g) | 6,2 | 1,6 |
Opwarminstructies
Pakketten met Tahoe Pepesan
Meer maaltijden
Mathijs2021-09-28T15:04:23+01:00
Daging Rendang
Sumatraans rundvlees stoofgerecht met witte pandanrijst en gekruide sperziebonen.
Mathijs2021-09-28T15:02:47+01:00
Ajam Roedjak Broccoli
Indische kip-kerrie met groente-ei roerbakmix.