Sumatraans rundvlees stoofgerecht met witte pandanrijst en gekruide sperziebonen.
Runderpoulet gestoofd in de bekende Rendang kruidenmelange, uiteraard gecombineerd met aromatische pandanrijst en gesauteerde licht pikante sperciebonen met een vleugje van laos/salamblad.
Belangrijke informatie
Ingrediënten: Rundvlees, sperziebonen, pandanrijst, ui, sambal oelek, kokoscreme, specerijen, tomaat, plantaardige olie, kemirie, terassi.
Allergenen: Noten, schaaldieren.
Bewaaradvies: Bevroren bewaren bij -18 °C of kouder. Na ontdooien niet opnieuw invriezen.
Voedingswaarden
per maaltijd | per 100g | ||
---|---|---|---|
Energie | kJ | 1947 | 487 |
kcal | 465 | 116 | |
Vetten | totaal (g) | 9,4 | 2,4 |
waarvan verzadigd (g) | 3,8 | 1,0 | |
Koolhydraten | totaal (g) | 58,3 | 14,6 |
waarvan suikers (g) | 3,7 | 0,9 | |
Eiwitten | (g) | 34,9 | 8,7 |
Zout | (g) | 0,9 | 0,2 |
Vezels | (g) | 4 | 1,0 |
Opwarminstructies
Pakketten met Daging Rendang
Meer maaltijden
Daging Rendang
Sumatraans rundvlees stoofgerecht met witte pandanrijst en gekruide sperziebonen.
Ajam Roedjak Broccoli
Indische kip-kerrie met groente-ei roerbakmix.